40 jaar ervaring in een nieuw jasje

Jeroen Stegerman, Marcel Pijlman en Rob de Dreu vormen samen de directie van Autobedrijf De Dreu. Stuk voor stuk minstens 25 jaar ervaring in de autobranche besloten wij onze krachten te bundelen en hebben wij per 1 december 2017 Autobedrijf Marc van der Molen overgenomen.

Wat in 1978 is begonnen als een universeel eenmansbedrijf, is uitgegroeid tot een professioneel autobedrijf en een begrip in de regio! Nú specialist in Kia en Volvo. Natuurlijk is iedereen bij ons welkom, ongeacht welk merk u rijdt!

Wij bieden een hecht team van ervaren en gediplomeerde medewerkers, dus altijd een bekend gezicht. Verder beschikken wij over een gezellige koffiehoek, voor een heerlijke espresso of cappuccino.

Wij bieden in Enkhuizen e.o. gratis haal&breng service, maar stellen ook graag een gratis leenfiets ter beschikking. Ook kunnen wij tegen een aantrekkelijk tarief een vervangende auto voor u inzetten. Kortom bij ons bent u nog echt klant en geen nummer!

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor uw nieuwe auto, maar bieden ook een snel wisselende voorraad van goede gebruikte auto's. Mocht de auto van uw wensen er niet tussen staan, laat het ons weten en we gaan graag voor u op zoek! Door onze jarenlange ervaring beschikken we over een groot netwerk in de branche en kunnen we vaak de perfecte auto voor u vinden.